ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت
» » » جایی برای یافتن مردان موفق

جایی برای یافتن مردان موفق

خانه و خانواده به عنوان اولین و زیربنایی ترین نهاد اجتماعی عمیق ترین و پایدار ترین نقش را در تعلیم و تربیت و ساماندهی زیر ساخت های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی جامعه داشته و دارد در درون خانواده مردان (به عنوان همسر، پدر، پدربزرگ، پدرزن، پدرشوهر و...) از جایگاه و پایگاه ممتازی برخوردارند چرا که شغل میزان درآمد انتخاب محل مسکونی، مدیریت زندگی که اغلب به عهده مردان می باشد در ترسیم رویکرد و عملکرد اعضای خانواده، نقش بسیار مهمی برعهده دارند.
بنابراین پرداختن به آسیب شناسی رفتار آقایان در خانواده در تحکیم بنیان خانواده و تربیت و تزکیه فرزندان و در نتیجه داشتن جامعه ای سالم و شاداب از ضرورتهای اولیه ی در فرآیند فوق به شمار می آید با هم نگاهی می اندازیم به این مهم:
1- آلودگی به کار
متأسفانه اکثریت مردان زمانی خود را فردی موفق می پندارند که در محیط بیرون خانه، بویژه در محیط کارو کسب در آمد بیشتر موفق بدانند و نه در درون خانه و خانواده در حالیکه موفقیت واقعی در بیرون محصول مدیریت و موفقیت در داخل خانه می باشد مرد موفق کسی است که پیش از هر عملکردی در تعامل و رفتار با همسر و فرزندانش موفق باشد چرا که همه ما از خانه به کارخانه و اداره و دانشگاه و ... می رویم و نه بالعکس خانه اولین خشت بنای سایر سازمانهای اجتماعی است.
دی آنجلیس نویسنده کتاب رازهایی درباره زنان و مردان سخن جالبی دارد او می گوید مرد موفق را باید زیر سقف خانه اش شناخت نه در جای دیگر.
2- بی نیازی به آموزش
کم نیستند مردانی که به عنوان پدر و همسر از حضور در مجالس و مراکز آموزش در حوزه خانواده خودداری نموده و خود را بی نیاز از آموزش می دانند اینان گمان می کنند چون در اداره مدیر کل و یادر پادگان فرمانده ی موفق و یا در عرصه سیاست و اقتصاد و هنر و ... توانمند می باشند در امور همسرداری و عشق ورزی و فرزند پروری و تعلیم و تربیت نیز کارشناس و متخصص اند لذا نیازی به آموزش و مطالعه و مشاوره ندارند.
از 100 نفر مراجعه کننده به مراکز آموزشی و مشاوره ای بیش از 90 نفر را زنان و 10 نفر را مردان به خود اختصاص می دهند. این یعنی فاجعه! این یعنی سفر به نا کجا آباد. یعنی بالابردن آمار طلاق اعتیاد بزهکاری و طولانی کردن صف بیماران روحی  روانی ... و فروپاشیدن سایر نهادهای اجتماعی.
3- خشم و عصبانیت
این رذیله اگر چه ویژه آقایان نیست اما در مقایسه با زنان و مردان بیشتر دیده می شود مردان اغلب به جهت برخورداری از صدا و سیمای زحمت و توانمند و در اختیاز داشتن ابزار قدرت و ثروت خود را مجاز به ابراز خشم و غضب می دانند فراموش نکنیم که خشم از آتش و آتش از شیطان است – و شیطان در برابر خدا ایستاد و آتش و حرارت خود را در مقایسه با آدم که از خاک بود برتر تلقی کرد و از درگاه خالق هستی رانده شد.
در آموزه های دینی فروخوردن خشم و مهار و مدیریت عصبانیت وایجاد فضایی آرام و با نشاط از بزرگترین عبادات دانسته شده است. آدم قوی هرگز در دام زور آزمایی گرفتار نمی شود مردان قوی و باتقوا نرمش در برابر زن و فرزندان رامترداف با قدرت وتوانایی می دانند.
به راستی چرا مردانی که در برابر همسران و فرزندان خود عصبانی شده و زورآزمایی می کنند در برابر مافوق خود در اداره و کارخانه و در برابر قدرتمندتر از خود کرنش می کنند؟
4- رستوران و خوابگاه
خانم ها اغلب شکایت می کنند که همسرانشان خانه را خوابگاه و رستوران تلقی می کنند تنها برای خوردن و خوابیدن به خانه می آیند. از روابط کلامی و عاطفی و عشقی و معرفتی و معنوی خبری نیست. در حالیکه خانه و خانواده مدرسه است. آموزش و پرورش اصلی ترین هدف و کارکرد خانواده است خداوند در سوره رُم آیه 21 می فرماید: "ما شما را آفریدیم تا با هم ازدواج و با ازدواج آرامش و مودت و رحمت برسید" آدمی در خوردن و خوابیدن با حیوانات مشترک است آنچه ما را از حیوانات متمایز می کند. عشق و عقل و اندیشه است خانه محل مهرپراکنی و معرفت اندوزی و تعلیم و تربیت است.
5- ناتوانی در ابراز محبت
متأسفانه از کودکی به ما مردان آموخته اند که نباید ابراز محبت و احساس و عشق کنیم اگر پسر بچه ای گریه کند نه تنها پدر حتی مادر نیز با این جمله معروف که: مگر دختری گریه می کنی؟ او را از ابراز احساساتش منع می کردند. این نوع برخورد تربیتی! موجب می شود در بزرگسالی و بعد از ازدواج در ابراز احساسات و عواطف ناتوان و روابط مردان با همسرانشان سرد و خشک و بی روح شود لذاآقایان باید تمرین کنند تا مهارتهای عشق ورزی و عاطفه پراکنی و ابراز احساسات را بیاموزند.فراموش نکنید همسران شما زمانی به شما علاقمند شده و خواسته های غیر مادی خواهند داشت که توانایی ارتباط غیر مادی (عاطفی و روانی) هم داشته باشید.
6- تعریف و تحسین زن دیگر
ارتباط چشمی، کلامی و عاطفی با زنان دیگر وحتی طرح وتعریف سلیقه، زیبایی، اخلاق وگفتار زنان فامیل وهمسایه و ... بشدت برروابط شما با همسرتان تأثیر گذاشته و روح و روان و آرامش و امنیت آنان آسیب می زند حال فعلی همسر خود را با گذشته او مقایسه کنید و نه با زنان دیگر. آیا شما از اینکه همسرتان شما را با مردان دیگر مقایسه نموده و از توانایی ها و زیبایی های رفتاری و اخلاقی آنان تعریف و تمجید کنند برافروخته و عصبانی نمی شوید.
7- بی احترامی به خانواده همسر
خانم ها به خانواده و خویشان خود بسیار اهمیت می دهند چرا که خانم بیش از آقایان رابطه گر و معاشرتی هستند لذا بی احترامی به آنان موجب انجماد روابط خواهد شد مردمی که در پی مدیریت و تربیت خود و اعضای خانواده اش باشد به خانواده و خویشاوندان همسرش احترام خواهدگذاشت.
8- بهانه کردن مسائل مالی
مردان ، گاهی با طرح مساله گرانی، تورم و مشکلات اقتصادی، سردی روابط خود با همسرشان را توجیه می کنند خنده و شادی را منع می کنند تلخی و تنش را مجاز می شمارند از این گروه از آقایان این سئوال را می کنیم: آیا با تلخ کلامی و تندی و خشونت گرانی و مشکلات مالی حل می شود؟ اگر تقوا و توانایی معنوی نباشد ثروت و قدرت هرگز نمی تواند مشکلات زناشویی را کاهش دهد.
9- تحقیر خانه داری
متأسفانه کاردر خانه را نه تنها مردان گاهی خود زنان نیز به تمسخر می گیرند و خانه داری را با بیکاری و تنبلی و پوچی و بی سوادی و ... مترادف می دانند. در حالیکه خانه داری یعنی ، مدیریت داخل خانه تربیت و تزکیه فرزندان یعنی معلم بودن، مشاور بودن و پرستار بودن. خانه اگر مدرسه باشد که هست، مادر در خانه 3 پُست کلیدی فوق را خواهد داشت لذا آقایان می بایست فضا و فرصت آموزش، مطالعه، تفریح، استراحت، ورزش و ... را برای همسرشان فراهم سازند تا خانه دار واقعی شوند.
10- رفتار جنسی نامطلوب
طرح مسائل جنسی از سوی خانم ها اگر چه به تابو تبدیل شده و جا و مجال بیان آنها را ندارند اما بسیارند کسانی که از روابط جنسی نامطلوب همسرشان شکوه و شکایت دارند.
آقایان اغلب با همان سر و وضع بیرون از خانه (که گاهی با بوی بد سیگار و دود اتومبیل، بنزین و عرق همراه است) با همسرشان به معاشقه و مراوده می پردازند و یا در ارتباط جنسی به این امر که خانم ها که سه برابر دیر از آقایان به ارگاسم می رسند توجه نمی کنند و اغلب خانم ها به سردرد و کمردرد و سردمزاجی مبتلا می شوند همچنین آقایان توجه ندارند که زنان به رابطه کلامی و عاطفی به عنوان پیش نیاز لذت جنسی توجه دارند توصیه می شود مطالعه و مشاوره در این باره را فراموش نکنید.

توسط : مشاورفا  در تاریخ : 30-05-1394, 10:45   بازدیدها : 596   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .