سالاد جوجه برای کاهش یبوست دوران بارداری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1947.jpg


    ذرت و لوبیای داخل این سالاد بیش از 13 گرم فیبر دارد و برای بهبود یبوست دوران بارداری بسیار مفید است.



    همچنین دانه های ذرت دارای لوتئین بوده و برای رشد چشم جنین بسیار مهم است و گوجه فرنگی منبع بزرگ از ویتامین ث است.

    مواد لازم برای دسر :

    پوست لیمو ترش رنده شده یک قاشق چایخوری
    آب لیمو ترش 6 قاشق سوپخوری
    پوست لیمو شیرین رنده شده یک دوم قاشق چایخوری
    آب لیمو شیرین 2 قاشق غذاخوری
    فلفل کبابی خورد شده 2 قاشق چایخوری
    روغن هسته انگور 2 قاشق غذاخوری
    گشنیز خورد شده یک دوم قاشق غذاخوری
    نعنا خورد شده 1 قاشق چایخوری
    عسل یک دوم قاشق چایخوری
    نمک تصفیه شده یک دوم قاشق چایخوری

    مواد لازم برای سالاد جوجه :

    ذرت پوست کنده شده 4 عدد
    گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده 250 گرم
    لوبیا قرمز خیس شده و خشک شده 100 گرم
    سینه مرغ خور شده و کباب شده 2 فنجان
    مغز کاهو 2 فنجان

    طرز تهیه :
    در داخل یک کاسه، تمام مواد لازم جهت تهیه دسر را ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
    سپس ذرتها را در داخل یک قابلمه ریخته و روی آنها را آب می ریزیم تا جائیکه روی ذرتها را بگیرد. ذرتها را با شعله بالا روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و به مدت 2 تا 4 دقیقه اجازه بدهید تا بپزد. ذرتها باید نرم شود. ذرتها را از آب خارج کنید و اجازه دهید تا آب آنها برود.


    با استفاده از یک چاقو تیز، ذرتها را از داخل چوب خارج کرده و داخل یک کاسه می ریزیم. سپس لوبیا و مرغ و نیمی از دسر را به آن اضافه می کنیم. آنها را با استفاده از قاشق مخلوط می کنیم . سپس گوجه فرنگی های مینیاتوری را به آن اضافه کرده و مجدد تمام مواد را مخلوط می کنیم.

    میزان مواد مغذی که در این غذا وجود دارد :
    کالری : 458
    پروتئین : 36 گرم
    کربوهیدرات : 68 گرم
    چربی اشباع شده : 8 گرم
    کلسیم : 72 میلی گرم
    آهن : 3.9 میلی گرم
    فولیت : 264 میکروگرم
    فیبر : 13 گرم