طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_mode_mo12142.jpg


    این آش برای سرما خوردگی عالیه.

    مواد لازم آش شلغم :

    شلغم ۱ کیلو
    عدس نصف پیمانه
    برنج ۱ پیمانه
    پیاز ۲ عدد
    گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    زیره به مقدار لازم
    نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه آش شلغم :
    شلغم ها را خوب بشورید و بدون آن که پوست بکنید مکعبی خردشان کنید (خواص شلغم با پوست بیشتر حفظ می شود) و کنار بگذارید . یکی از پیازها را خلال کرده سرخ کنید .

    عدس را همراه آب به آن اضافه کنید واجازه بدهید نیم پز بشود .
    برنج را که قبلا خیس کردید بعد از نیم پز شدن عدس به مواد اضافه کنید و بگذارید تا پخته شود.

    در این فاصله آن یکی پیاز را رنده کنید و با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مواد را ورز بدهید و از آن ها کوفته قلقلی درست کنید .

    یک تابه را کمی چرب کنید و قلقلی ها را با شعله نسبتا زیاد داخل آن تفت بدهید ….فقط در حدی که آب آن گرفته شود و جمع شود.

    از آش غافل نشوید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد .


    برنج که باز شد کوفته ریزه ها را هم اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه و زیره ( برای گرفتن سردی برنج و شلغم) را هم به بقیه مواد اضافه کنید!

    برنج کمی که شکفته شد شلغم ها را هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیافتد . (به حال خودش رها نکنید که ته بگیرد . آرام هم بزنید)



    awww.beytoote.com_images_stories_mode_mo12143.jpg


    وقتی موادتان که پخت ، آش تان هم که جا افتاد .
    حالا بریزید توی ظرف و با نعناع داغ تزئین کنید و اگه دوست دارید موقع سرو کمی هم آبلیمو داخل آن بریزید.