کسرول سبزیجات ( غذای گیاهخواران )

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2216.jpg


    • تعداد: 8 نفر
    • زمان تهیه: 20 دقیقه
    • زمان پخت: 4 تا 6 ساعت

    مواد لازم :

    کنسرو لوبیا سفید 2 قوطی (هر کدام 540 گرم)
    نخود یک قوطی 540 گرمی
    پستو ریحان ¼ پیمانه
    پیاز خرد شده یک عدد
    سیر رنده شده 4 حبه
    ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) 1.5 قاشق چایخوری
    پولنته پخته شده (شوربای ذرت) 450 گرم
    گوجه‌فرنگی خرد شده یک عدد
    مخلوط پنیرهای رنده شده 225 گرم
    اسفناج تازه 2 پیمانه
    کاسنی قرمز یک پیمانه

    طرز تهیه :
    1. کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید.

    2. قابلمه آرام‌پز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرام‌پز را بگذارید و به مدت 4 تا 6 ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند.

    3. پس از این زمان، گوجه‌فرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید 5 دقیقه با حرارت ملایم درون آرام‌پز پخته شوند. سپس سرو کنید.