کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo2427.jpg


    اگر از دیابتی هایی هستید که به توصیه پزشک میتوانید روزه بگیرید در این بخش برای افطار شما رسپی مخصوصی را آموزش می دهیم .

    مواد لازم :

    روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
    تره فرنگی ۲ عدد
    اسفناج تازه ۱۷۵ گرم
    تخم مرغ ۵ عدد
    پیازچه ۴ عدد
    سبزی کوکو ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)
    گردو ۲۰ گرم
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.


    طرز تهیه :
    تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .
    پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
    تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
    سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.


    تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
    سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
    مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
    درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
    بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.