طرز تهیه موساکا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏13/11/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    6d6d442a43b2231ac41c69fd502046da.jpg
    ▪ مواد لازم:
    گوشت چرخ كرده پخته شده ۴۵۰ گرم
    سبزی معطر ۱ قاشق
    سیر چند حبه
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق
    بادمجان ۱ كیلو
    پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
    روغن به میزان لازم
    ادویه كاری ۱ قاشق
    پودر لیمو امانی ۱ قاشق
    ▪ طرز تهیه:
    بادمجان ها را حلقه حلقه كرده سرخ می كنیم. در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن چكیده شود. پیاز را بصورت دلخواه خرد كرده سرخ می كنیم بعد گوشت چرخی را در داخل پیازداغ تفت می دهیم، نمك، فلفل، ادویه و سبزی معطر را اضافه می كنیم. بعد رب گوجه را باكمی آب و چاشنی اضافه كرده داخل گوشت می ریزیم. این مواد را از روی گاز برداشته بادمجان ها را ته ظرف چیده كمی رب و گوشت و پنیر پیتزا ته ظرف می ریزیم تا بادمجان نچسبد، یك ردیف بادمجان، یك ردیف گوشت، یك ردیف پنیر پیتزا در ظرف نسوز می ریزیم. این كار را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود لایه رویی را گوشت، رب و پنیر پیتزا می ریزیم. سپس موساكا را در فر گذاشته تا وقتی كه روی آن طلایی شود.
    ● نكات مورد توجه:
    سبزی معطر شامل ترخان، مرزه و ریحان است.
    سس سفید در لایه رویی می زنیم تا غذا خشك نشود.
    علت اینكه پنیر پیتزا رو است به این علت كه طلایی می شود و ما متوجه زمان پخت غذا می شویم.