کاری مخلوط با سبزیجات

شروع موضوع توسط Nazanin ‏13/11/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    ed498708d2a27175d10102f77ebf240f.jpg
    ● مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر
    سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
    پیاز قرمز متوسط: ۲ عدد
    هویج متوسط: ۱ عدد
    گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد
    نخود فرنگی آب‌پز: نصف پیمانه
    فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: یك عدد
    روغن زیتون: دو قاشق غذا خوری
    پودر سیروزیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
    زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
    پودر كاری: یك قاشق چایخوری
    ماست كم‌چرب: ۲ قاشق غذا خوری
    نارگیل پرپر شده: ۱/۴ پیمانه
    آب جوش: ۱پیمانه
    قارچ : به مقدار لازم
    ● طرز تهیه:
    در یك كاسه متوسط، نارگیل و آب جوش را هم بزنید و بگذارید بماند. سبزیجات و سیب‌زمینی‌ها را بپزید، بعد به مدت ۱۰ دقیقه كنار بگذارید. در ماهی تابه روغن را داغ كرده پیازها را برش‌های بزرگ زده همراه با سیر تكه شده سرخ می‌‌كنیم. سپس زیره سیاه، فلفل، زنجبیل، پودر كاری و نمك را اضافه می‌‌كنیم. فلفل دلمه‌ای و هویج را به صورت مكعبی خرد كرده به مواد بالا اضافه می‌‌كنیم. این مواد را كمی تفت می‌‌دهیم و حدود ۵ دقیقه می‌‌گذاریم تا نرم شوند. حالا نارگیل را از صافی رد می‌كنیم و در آبكش فشار می‌‌دهیم تا شیره آن گرفته شود تفاله آن را دور ریخته و شیره نارگیل را به گوجه فرنگی و سیب‌زمینی اضافه می‌‌كنیم. وقتی قلقل كرد، در آن را گذاشته و حرارت را كم می‌كنیم. حدود ۱۰ دقیقه طول می‌كشد تا سبزیجات پخته شوند. در آخر نخود فرنگی آب‌پز شده، ماست و نمك را اضافه می‌‌كنیم. كمی بعد غذا آماده سرو است.سپس روی آن را با قارچ پخته شده تزیین می كنیم.