کپه ؛غذایی سالم و مقوی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏11/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    68fe8897c4951c8ce6704cc5c7229b0a.jpg

    این غذای دلچسب و خوشمزه و مقوی را برای یک بار هم که شده برای کودکتان تهیه کنید ؛حتما از آن لذت خواهد برد.

    کپه یک غذای محبوب عربی است و در جنوب ایران بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا تقریبا تند است ولی شما می توانید بسته به ذائقه تان از تندی آن کم کنید.

    مواد لازم:

    سیب زمینی بزرگ: یک عدد
    برنج: یک پیمانه
    گوشت چرخ کرده
    زرشک، گردو، خلال بادام، خلال پسته، کشمش و نمک و فلفل به مقدار دلخواه

    روش تهیه:

    ابتدا سیب زمینی را خرد کرده و با برنج بگذارید بپزد. می توانید هر کدام را جدا بپزید. بگذارید آبش کشیده شود و آن را چرخ کنید. در نهایت مواد چسبنده خواهند شد.


    گوشت و پیاز را تفت داده و خلال را به آن اضافه کنید. گردو و کشمش، کبه را خوشمزه می کنند. اگر ذائقه تان ترشی را می پسندد زرشک را بیشتر اضافه کنید. نمک و فلفل را به مواد بیفزایید.


    به اندازه یک نارنگی از سیب زمینی و برنج بردارید و در کف دست باز کنید. یک کاسه آب کنار دستتان باشد و با دست نمدار این کار را انجام دهید تا مایع به دستتان نچسبد.

    یک قاشق از گوشت را داخل سیب زمینی بگذارید و اطراف سیب زمینی و برنج را به هم بچسبانید و به آن شکل مناسب دهید.

    کپه را داخل روغن سرخ کنید.