سوپ پاییزی اسفناج

شروع موضوع توسط Nazanin ‏11/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    0d5912256fd7e75a751f169ae0afe93c.jpg

    مواد تشکیل دهنده این سوپ ویتامین ها و مواد معدنی است.در روزهای پاییزی سرد که به راحتی در بازار یافت می شود، خوب است که این سوپ را بپزید


    مواد لازم

    • یک عدد پیاز متوسط خرد شده

    • 4 حبه سیر رنده شده

    • دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر

    • دو قاشق غذاخوری کره

    • 850 گرم آب مرغ

    • یک عدد سیب زمینی خرد شده

    • 510 گرم اسفناج تازه

    • نمک

    • دو پیمانه شاهی آبی

    • 60 گرم پنیر پارمسان رنده شده

    • دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده

    طرز تهیه

    1. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

    2. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

    3. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.

    4. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

    5. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.