سوپ مخصوص این فصل؛ ازوگلین

شروع موضوع توسط Nazanin ‏11/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    d211024c37e86e4e05ed81c724f8d9b0.jpg

    این سوپ سوغاتی از کشور ترکیه است، سوپی بسیار لذیذ و مطبوع که در میهمانی های مجلل و جشن هایشان سرو می شود


    مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

    دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم
    بلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
    آب ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
    نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
    مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
    نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم
    فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
    آب لیمو ۲۰ گرم
    طرز تهیه سوپ ازوگلین:
    پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.



    در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.



    عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.



    بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.



    هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

    ارزش غذایی در یک پرس

    انرژی ۱۴۲ کالری
    پروتئین ۵ گرم
    چربی 5.8 گرم
    کربوهیدرات 18.4 گرم
    کلسیم ۱۷ میلیگرم
    آهن 1.53 میلیگرم
    فسفر ۸۹ میلیگرم
    روی ۱ میلیگرم
    سدیم ۵۲۶ میلیگرم
    ویتامین آ ۲۳۱ IU
    تیامین 0.8 میلیگرم
    ریبوفلاوین 0.06 میلیگرم
    نیاسین 0.78 میلیگرم
    ویتامین ث ۱ میلیگرم