با عصاره نعناع کیک شکلاتی درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    08bd23c7d77cd36925ed04f9b4a9f8bc.jpg امروز نوع دیگری از کیک شکلاتی را آموزش میدیم که با بقیه کیک های شکلاتی بسیار متفاوت است اکنون این رسپی را یاد بگیرید و تفاوت آن را مشاهده کنید

    مواد لازم:
    نصف فنجان کره بدون نمک
    یک و یک هشتم فنجان شکر
    سه چهارم فنجان پودر کاکائو بدون شکر
    ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
    نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
    یک چهارم قاشق چایخوری نمک
    دو سوم فنجان آرد همه کاره
    ۱ فنجان پودر شکر
    ۲ قاشق غذاخوری شیر
    یک چهارم قاشق چایخوری عصاره نعناع



    طرز تهیه:

    -فر رو با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت(۱۶۵ سانتی گراد) گرم کنین.

    -کره رو در یه ماهیتابه کوچیک روی حرارت ملایم ذوب کنین.

    -شکر و پودر کاکائو رو در یه کاسه بزرگ ترکیب کرده و در کره ذوب شده هم بزنین، تا زمانی که مخلوط صاف و یکدست بشه.

    -وانیل، نمک و یک تخم مرغ رو باهم ترکیب کرده و با تخم مرغ دوم خوب مخلوط کنین.

    -آرد رو به این مخلوط اضافه کرده و بعد داخل یه ظرف پخت مخصوص فر مربعی شکل با ابعاد ۲۰*۲۰ سانتی متری بریزین.

    -داخل فر بذارین و ۳۵ دقیقه زمان بدین.

    -بعد از این زمان، از فر بیرون آورده و بذارین داخل همون ظرف برای ۱۰ دقیقه سرد بشه و بعد به یه ظرف دیگه منتقلش کنین.

    -پودر شکر، شیر و عصاره نعناع رو در یه ظرف با هم مخلوط کنین تا زمانی که صاف بشن.

    -حالا اون رو روی کیک های شکلاتی بریزین. خوب و به طور برابر پخشش کنین و بذارین برای ۳۰ دقیقه بمونه.

    -به ۱۶ تکه کیک برش بدین.