پودینگ گوشت را چگونه درست میکنند؟

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    fbc386be78c385db212c65b9ec5fb4f8.jpg



    در این بخش از سایت برایتان آموزش یک نوع غذای مدرن و امروزی را داریم که اسمش پودینگ گوشت است با هم این آموزش را یاد می گیریم

    مواد لازم:


    • گوشت چرخ کرده:400 گرم
    • تخم‌مرغ: چهار عدد
    • سیر: دو حبه
    • پیاز: یک عدد بزرگ
    • خلال پسته: 30 گرم
    • آرد سوخاری: 100 گرم
    • شوید: 50 گرم
    • کره نرم شده: 50 گرم
    • فلفل دلمه‌ای:100 گرم
    • شیر:100 میلی‌لیتر
    • پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
    • آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ‌پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری
    روش تهیه:

    1. ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل‌دلمه‌ای را هم ریز خرد می‌کنیم. در کاسه‌ای بزرگ تمامی مواد به‌جز تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم سپس زرده‌های تخم‌مرغ را داخل مایه می‌ریزیم و ورز می‌دهیم تا مخلوط شوند.

    2. سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای دیگر با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده‌ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به‌صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود.

    3. قالب موردنظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می‌کنیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده‌ایم، می‌گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

    4. پودینگ را داخل ظرف موردنظر برگردانده و با سس سالسا سرو می‌کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با مینی‌کیک سیب‌زمینی تزیین کنیم. در این صورت به تعداد لازم کیک سیب‌زمینی تهیه کرده و دور تا دور سینی می‌چینیم.

    منبع-مجله زندگی ایده آل