نودل مالزی رسپی سالم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    637abe1fd4eb744929f9201d2512b070.jpg
    – اگر به دنبال ایده شام جدید هستید، سعی کنید این رشته فرنگی مالزی را برای تنوع درست کنید. این نودل با مقدار زیادی ازسبزیجات رنگارنگ و پنیر آسیایی و یا توفو درست می شود ، که یک وعده غذایی سالم و خوشمزه است.




    مواد لازم:
    • 2 قاشق غذاخوری روغن
    • 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
    • 1/2 فنجان شده پیاز سفید نازک ورقه شده
    • 1/2 فنجان فلفل دلمه ای نازک خرد شده
    • 1/2 فنجان هویج مورب برش داده شده
    • جوانه لوبیا 1 فنجان
    • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
    • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل
    • 1 قاشق چایخوری شکر
    • 1 قاشق چایخوری سس سویا
    • 2 قاشق غذاخوری بادام زمینی بو داده و درشت خرد شده
    • نمک
    • 1/2 فنجان پنیر آسیایی و یا توفو مکعبی
    • 3 فنجان آب پز رشته فرنگی

    برای چاشنی زدن
    • بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری بو داده و درشت خرد شده
    • 1 قاشق غذاخوری قسمت سبز پیازچه خرد شده

    طرز تهیه:
    • روغن را در حرارت گذاشته سیر و پیاز سرخ کرده را ریخته چند دقیقه تفت می دهیم
    • فلفل دلمه سرخ کرده را بر روی شعله متوسط برای یک دقیقه دیگر تفت دهید.
    • هویج را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت می دهیم.
    • جوانه لوبیا را در روغن سرخ کرده در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید.
    • آب لیمو، پودر فلفل، شکر، سس سویا و بادام زمینی، را خوب مخلوط کنید و در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید و گاها تکان دهید
    • نمک و پنیر آسیایی،را به آرامی در شعله متوسط برای یک دقیقه تفت دهید.
    • رشته فرنگی،نودل را هم اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده چند دقیقه بعد آماده است