چگونه کلم بروکلی را با سیر و لیمو مزه دار کنیم؟

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    3c5e84a94e24767b9968814b3fda1301.jpg

    دراین بخش شیوه درست کردن کلم بروکلی را برایتان آماده کردیم که چطور آن را مزه دار کنیم

    مواد لازم:
    دو عدد گلچه کلم بروکلی (از هم جدا بشن)
    ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون خالص
    ۱ قاشق چایخوری نمک (یا نمک دریایی)
    نصف قاش چایخوری فلفل سیاه
    ۱ حبه سیر (خرد شده)
    نصف قاشق چایخوری آبلیمو



    طرز تهیه:

    فر رو با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنین.

    در یه کاسه بزرگ، بروکلی رو با روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر خوب هم بزنین. کلم بروکلی ها رو توی یه ظرف مخصوص فر بچینین.

    ظرف حاوی بروکلی ها رو داخل فر گذاشته و بذارین بروکلی ها به اندازه کافی ترد و نرم بشن (به اندازه ای که چنگال داخلش فرو بره) (۱۵ تا ۲۰ دقیقه)

    بعد از اینکه پختن، اونا رو از فر دربیارن و به بشقاب سرو منتقل کنین. قبل از سرو آبلیمو رو روی بروکلی ها بپاشین تا تازگی پیدا کنن و طعم و مزه تند بگیرن.