نان مخصوص گجرات هند

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    a37d866a318371700557f40e8d7b45f8.jpg این نان مخصوص گجرات هند است که محبوبیت زیادی دارد . می توان آن را همراه با سبزیجات سرو کرد،و بعنوان یک میان وعده هم استفاده می شود

    زمان آماده سازی : 10 دقیقه
    زمان پخت: 30 دقیقه

    مواد لازم:
    • 1/2 فنجان شنبلیله خرد شده
    • 2 فنجان آرد گندم کامل
    • 1 قاشق غذاخوری روغن
    • 2 قاشق غذاخوری ماست
    • 1/4 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
    • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل
    • 1 قاشق چایخوری شکر
    • نمک
    • آرد گندم برای بازکردن با وردنه
    • روغن برای پخت و پز
    • ترشی انبه

    طرز تهیه:
    • تمام مواد در یک کاسه ریخته و خمیر درست میکنیم
    • خمیر را به 22 قسمت مساوی تقسیم کر ده هر کدام را با وردنه به قطر 125 میلی متر است باز میکنیم به وردن آرد می زنیم که نچسبد
    • حرارت ماهی تابه را در شعله متوسط قرار داده و، با کمی روغن چرب می کنیم دو طرفش را تا زمانیکه طلایی شود سرخ میکنیم،
    • همانطوریکه گرم است با ترشی انبه سرو کنید