چگونه از زرشک, دمنوش درست کنیم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    1500b3843a029951412893e2ca91b4e8.jpg

    امروز طریقه درست کردن دمنوش خانگی زرشک را داریم ابتدا خاصیت آن را بیان کرده سپس زیانهای آن را ذکر میکنیم سپس دمنوش را آموزش میدهیم
    نام علمی: Barberry یا Berberies vulgaris
    طبیعت: از نظر طب سنتی ایران این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد.
    .
    خواص دمنوش زرشک

    .
    خواص:
    – دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد.
    – همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد.
    – به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
    – دمنوش آن ادرارآور و خلط‌آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود.
    – دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد.
    – تقویت کننده قلب و کبد است.
    – زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
    – بی اشتهایی را برطرف می کند.
    – فشار خون را پایین می آورد.
    .

    . 5dcf2466dbdb0e811676d83a7697f16b.jpg
    ……………………………………..
    موارد منع مصرف:
    – خانم های باردار از مصرف آن خودداری کنند.
    – میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها شود و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.
    .
    طرزتهیه:
    دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. نوشیدنی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمایل آن را با نبات و یا عسل شیرین کنید.