خوشمزه پختن سویا هم راه و روشهایی دارد

شروع موضوع توسط Nazanin ‏10/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    35de7b966390ec328802b64d7702e4f4.jpg

    همیشه توصیه می شود سویا بخورید چون جایگزین خوبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم خیلی فایده دارد و با ارزش است ولی بیشتر افراد بخاطر طعم ومزه آن نمی توانند بخورند


    برای خوشمزه كردن سویا به نكته هاى زیر دقت كنید :
    ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .

    در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه كنید اندكى صبر كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماكارونى یا خوراك مى توانید اضافه كنید.


    منبع:مجله خانواده سبز