یک سینی استیک کبابی به روش مارتا استورات

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    e6e18f1d194026025372fc910be24df7.jpg

    اگر در پی غذاهای استیک هستید که پایان هفته کنار اعضای خانواده آنها ر ا بخورید ولی شیوه درست کردن آن را بلد نیستید، ما دذ این بخش استیک کبابی را به شیوه مارتا استوارت به شما یاد می دهیم.



    مواد لازم:
    گوشت گوساله بدون چربی به میزان لازم (استیکی)
    پیاز ۱ عدد
    پودر میخک به میزان دلخواه
    فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
    پودر سیر 1 قاشق چایی خوری
    سرکه بالزامیک 1/4 پیمانه
    روغن زیتون 1/4 پیمانه
    پودر سیر و آویشن به میزان لازم



    طرز تهیه:
    گوشته های گوساله که به نسبت گوشت گوسفندی چربی کمتری دارند را به صورت ورقه های استیک برش بزنید ویا آماده آن را از فروشگاه های فراورده های گوشتی تهیه کنید. سپس گوشت ها را با بیفتک کوب که یه گوشت کوب مخصوص زدن گوشت برای نازک کردن است بکوبید . بعد کمی روغن توی یک ماهی تابه مناسب بریزید و اجازه دهید روغن حسابی گرم شود در این فرصت گوشت ها را با تمام ادویه ها ی مواد لازم وسرکه بالزامیک ، پودر سیر و پودر میخک و آویشن مخلوط کنید تا بوی گوشت از بین برود و به جای آن عطر آویشن و میخک به خورد گوشت برود . بعد گوشت ها را در ماهیتابه قرار دهید و مدام این رو و آن رو کنید که هم پخته شود و هم سرخ شود بعد از اینکه گوشت ها پخته شدند در همان ماهیتابه پیاز را خرد کنید تا به همراه آب گوشت ها و روغن ایجاد شده در ماهیتابه پیاز ها هم سرخ شوند .شما می توانید همین مراحل را برای کبابی کردن گوشت مرغ و میگو هم انجام بدهید . بعد از این مراحل ساده غذای فوق العاده شما آماده است از آن لذت ببرید.