با ماهی و سیب زمینی کراکت خوشمزه درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    96ef5404bc8ab364b4a296e877fe72d2.jpg

    این کراکت یکی از غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد واقعا خوشمزه است مدل آن اهمیتی ندارد که چه شکلی باشد در هر شکلی که باشد خوشمزه است در این بخش آموزش تصویری این کراکت را با هم یاد می گیریم



    سيب زميني بزرگ 2 عدد

    ماهي 100 گرم

    شويد خورد شده 3 ق غ

    پنير فتا 50 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    پودر تخم گشنيز نصف ق چ

    پودر خردل ربع ق چ

    نمك و فلفل

    تخم مرغ 2 عدد

    آرد سوخاري يك و نيم ليوان

    04b93219898c9872609900e07dacd94a.jpg

    سیب زمینی ها رو در مایکروفر کبابی کنید. یا اینکه به این شیوه توی فر کبابش کنید.



    پوست گرفته و لهشون کنید.

    96b462f2b1d4d96232e942dd5e41e47c.jpg

    من از ماهی سالمون استفاده کردم و به این شیوه پختمش ولی شما میتونید از هر نوع ماهی ای که در دسترس دارید استفاده کنید.



    ماهی ها رو به قطعات ریز خورد کرده و روی سیب زمینیها توی ظرف بریزید.

    a8640b9ecbd468b12f8abeab4bd9914b.jpg

    تخم مرغ و شوید و پنیر رو اضافه میکنیم.

    پنیرش میتونه هر نوع پنیر سفیدی باشه. فتا یا لیقوان یا لاکتیکی یا …

    81afb322a81703856af56124cc9391da.jpg

    ادویه ها و نمک رو هم اضافه میکنیم.

    البته اگر پنیر شما خیلی شوره بهتره نمک رو حذف کنید.

    f43c9787c2887dfb5e89796ef6f23976.jpg

    تمام مواد رو با چنگال مخلوط میکنیم.

    پنیر هم با همین حرکات چنگال خورد شده و با مواد مخلوط میشه پس نیازی نیست از قبل تیکه تیکه اش کنیم.

    با ابعاد دلخواه و به اشکال دلخواه بهشون فرم میدیم. من با این میزان 12 عدد کراکت درست کردم.

    978aa12464f385da75606ee896c5f908.jpg

    تخم مرغها و آرد سوخاری رو در دو کاسه میریزیم.

    3a356a5a10838fce8d5cae4bf24c4463.jpg

    هر کراکت رو اول در آرد سوخاری و بعد در تخم مرغ و بعد مجددا در آرد سوخاری میغلتونیم.

    94ada463aee4f86b0a5a5d2e8c63d10f.jpg

    میتونید حتی برای اینکه کاور کرانچیش کلفت تر باشه؛ مرحله غلتوندن در تخم مرغ و آرد سوخاری رو یک بار دیگه هم تکرار کنید.

    8010a8cf2449432a550621ae94a59fda.jpg

    به همین ترتیب همه کراکت ها رو آماده میکنیم.

    در این مرحله شما میتونید کراکتها رو در زیپ لاک قرار داده و فریز کنید برای بعدها.

    ولی به نظر من فریز کردن غذاها کار جالبی نیست. پس بهتره همین الان سرخشون کنیم.

    5745518f76d06a7ebb76f3f3d2d558c0.jpg

    کراکتها رو با حوصله در حمام روغن سرخ میکنیم.

    اگر حرارت خیلی زیاد نباشه؛ کراکتها فرصت کافی برای مغزپخت شدن رو خواهند داشت.

    یه کاور کاملا کرانچی که با هر گاز صدای قرچ قرچش شنیده میشه… یه مغز نرم و معطر و خوشمزه … کراکتها موجودات خوشمزه ای هستند؛ حالا با هر پنیری میخواد باشه!

    8f70624ab1d76b1862cbf6fa98b63652.jpg