گراتن اسفناج با سس بشامل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    3d35ee75394bf9b41243f45f59a23cb5.jpg

    اگر مایلید گراتن متفاوتی از اسفناج درست کنید در ادامه مطلب آموزش گراتن متفاوتی داریم که گام به گام توضیح داده شده است

    مواد لازم :

    اسفناج 500گرم

    گوشت چرخ کرده 250 گرم

    پیاز 1 عدد

    تخم مرغ 1 عدد

    روغن مایع

    نمک

    فلفل سیاه

    سس بشامل:

    ارد 2 لیوان

    آرد 1.5 قاشق

    روغن مایع 1 قاشق

    کره 1قاشق

    نمک و فلفل سیاه

    رویه :

    پنیر پیتزا



    طرز تهیه :



    66e6a4f93bda570a64e1aff612d45438.jpg

    b1e93102b5c013d3548681df415a8f3d.jpg

    73140fa573f4fac36c24fa17f9e90b0d.jpg

    ceeed322ffac4112b3fda6b2d18e9ff7.jpg

    9bec491615006cc52a801bcd903e995a.jpg

    a0634b61b04ad643ec88ffe1e7f5d14d.jpg

    bf34736957f1a2e459578f89736b00d3.jpg



    پیاز را ریز می کنیم یک قابلمه با گودی متوسط خیلی کم روغن مایع ریخته و پیاز را می ریزیم گوشت چرخ شده را می ریزیم بسته به ذائقه نمک و فلفل می ریزیم در حرارت متوسط 10 دقیقه تفت می دهیم.اسفناجها را در آب زیاد شسته و سپس اسفناجها را در اندازه های متوسط خرد می کنیم در قابلمه مقداری روغن مایع ریخته و اسفناجها را می ریزیم تا وقتی که رنگش تغییر کند تفت می دهیم . سپس روی گوشت چرخ کرده می ریزیم و درحرارت متوسط به تفت دادن ادامه می دهیم

    وقتی سس بشامل سرد شد در آخر تخم مرغ می ریزیم و خوب هم میزنیم
    گراتن در فر:

    مواد اسفناج را در ظرف پیرکس ریخته رویش سس بشامل ریخته و خوب صاف می کنیم رویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم در فر 180 درجه قرار داده و می پزیم تا رویش طلایی شود و گرم سرو می کنیم