رسپی پودینگ با رویه هلوی خردشده

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    1abb40eff26960790e5037424fd66379.jpg حتما اطلاع دارید که هلو تا چه اندازه برای سلامتی خوبست الان در فصل هلو هستیم و انواع مختلفی از آن وجود دارد پس چه خوبست که از این میوه یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت درست کنیم

    مواد لازم:

    برای پودینگ:شیر 3 فنجانآرد 2.5 قاشق غذا خورینشاسته ذرت 1.5 قاشق غذاخوری2 فنجان شکر (10 قاشق غذا خوری)1 عدد زرده تخم مرغوانیل 1 بستهکره 1 قاشق غذا خوریبرای سس هلو:1 عدد هلو بزرگ1.5 قاشق غذاخوری پودر شکرنشاسته نیم قاشق غذا خورینصف فنجان آب

    طرز تهیه :

    b1dd2eed54202f6169a85b0d035b7000.jpg



    f8c830d9c58d6b8b7f66b2c9685ddedc.jpg

    f30f5bf36e7b5ba0984e6fe9c4d50232.jpg

    cd0ba3d648451b6a5973e715bd219b72.jpg

    09664a1fcaa44e9a05bccd51be8f3c1f.jpg

    c247475098391d1d2de930ba8dad2626.jpg



    7f998a6d19a95dcd61e55a4288e34166.jpg

    ec6145e3b682986c30e35d88ec552603.jpg

    6e2d601dbd4cc6de4af174d5d2ac35b3.jpg

    877b22acd4f96d43c4e0c179205ea314.jpg



    برای پودینگ 3 فنجان شیر را در یک قابلمه ریخته، 1 عدد زرده تخم مرغ، آرد 2.5 قاشق غذا خوری، نشاسته 1.5 قاشق غذا خوری و 10 قاشق شکر را با هم مخلوط کنید . روی اجاق گاز مرتب هم بزنید، تا زمانی که به قوام بیاید. پس از پخت 1 قاشق سوپخوری کره و وانیل بریزید

    برای تهیه سس هلو؛ در یک تابه هلو بزرگ، را پوستش را گرفته و مکعبی برش می زنیم 1.5 قاشق غذاخوری شکر و نیم فنجان آب بریزید . مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس نیم قاشق غذا خوری از نشاسته 2-3 قاشق غذاخوری آب ریخته ونشاسته را باز میکنیم و داخل هلو ریخته تا قوام دار شود سپس از حرارت برداشته تا ولرم شود سپس روی پودینگ ریخته در یخچال گذاشته تا سرد شود سپس رویش پودر نارگیل, پسته یا فندق پودر شده بریزید