من عاقل ترین انسان دنیا هستم

شروع موضوع توسط Nazanin ‏15/7/15 در انجمن معرفی کتابهای چاپ شده

1. Nazanin

Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

امتیاز دستاورد:
    38
    نویسنده/ مترجم: اردال دمیر قیران/ حسین ولی زاده

نویسنده : این روزها با روش آموزشی خودم که نام کاشنا به آن داده ام نابغه پرورش می دهم ، نیوتن پرورش می دهم و . . . خواستم به کمک این کتاب دست کم بخشی از آموزش های کاشنا را در اختیار تو قرار دهم .

3e387de5b288c19c000ae47c7becddd5.jpg
    دلم می خواست سرگذشتم را بنویسم اما من سرگذشتی ندارم. سابقه ی شغلی هم ندارم من نه با دیروز بلکه بیشتر با امروز و فردایم مشغولم. چون اگر به دیروز بپردازم یادآوری حوادث منفی گذشته می تواند باعث تنگ شدن میدان حرکتم بشود.

برای مثال اگر مدرسه ای که از آن فارغ التحصیل شده ام بهترین نباشد ممکن است به اشتباه کسی را که از مدرسه ی بهتری فارغ التحصیل شده از خودم برتر بدانم. به همین دلیل من با امروز و فردایم که با هیچ حادثه ی منفی آمیخته نشده اند سر و کار دارم. این سبب می شود همواره پیشرفت کنم چون آنچه باعث شکل گرفتن آینده ی من می شود نه حوادث امروز بلکه افکار من درباره ی آینده است .

من به اینکه امروز بهترین هستم مطمینم فردا هم کسی بهتر از من نخواهد بود خواهید دید .
    چون گفتم : من عاقل ترین انسان دنیا هستم دوستانم از من پرسیدند : مادام که اینقد عاقلی چرا تو هم مثل ادیسون ، اینیشتین یا نیوتن و . . چیزهایی کشف نمی کنی ؟
    ابتدا فکر کردم حق با آنهاست . . . اما گویا کمی اشتباه کردم چون من به جای کشف لامپ به کشف ادیسون مصمم شدم .

فهرست
    1- خود را دریاب
    2- گفتی استعداد این دیگه چیه؟
    3- مزرعه ی شگفت انگیز مغز
    4- پیروزی
    5- معجزه ی ناچاری
    6- تصمیم گیری
    7- من عاقل ترین انسان دنیا هستم
    8- هیچ وقت منصرف نشو
    9- حشرات جونده ی مغز
    10- شیفتگی نسبت به خواب
    11- تلقین و شرطی شدن