چگونگی برخورد با خشم

194 بازدید
سوال شده خرداد 18, 1396 در اختلالات روانی توسط بی نام
با سلام

من در 10 سالگی مورد سواستفاده جنسی از جانب یکی از نزدیکترین افراد فامیل قرار گرفتم. در اون دوران همیشه من مورد شماتتت و سرزنش قرار گرفتم و دیکه هیچ  حرفی در  این مورد زده نشد و یک موضوع فراموش شده بود.آنقدر انکاراین ماجرا از جانب بزرگترها زیاد بود که من همیشه فکر می کردم که یک خواب بوده و فقط صداهایی مثل تو رو بازی میدن و تو مایه بی آبرویی هستی را هر روز تو گوشمم می شنیدم.از دوران نوجوانی دچار بیماری جنون مو کندن شدم. چند سال پیش در پی درمانش بودم ولی نیمه کاره رها کردم. در بزرگسالی با مشکلات ارتباطی با جنس مخالف قرار گرفتم و برای خودمم عجیب بود که چقدر من حس بی ارزشی  را دارم و اینقدر در برابر اونها کوتاه می یومدم و مطیع بودم و در نهایت کسی که مورد شماتت قرار می گرفت و رها می شد من بودم و باز اون صداها سراغم می یومد. پیش مشاور رفتم و برای مو کندن ام حدود 6 ماهه پیش روانپزشک می رم و دارو می خورم  طی روند درمان به این اتفاق کودکی ام رسیدیم و انگار درد اون موقع را الان دارم حسش می کنم حالم خیلی بده و از اون فرد متنفرم حتی نمی تونم توصورتش نگاه کنم دلم میخواد تو صورتش تف کنم حالم از بچه هاش بهم می خوره قبل از پیدا کردن این حس بچه هاش و خیلی دوس داشتم ولی حالا اصلا دلم نمی خواد ببینمشون با اینکه می دانم به اونا ربطی نداره.

حالا نمی دانم   با این حجم خشم و نفرت باید چیکار کنم وقتی به این فکرمی کنم که حتی از من عذرخواهی هم نشد و این اتفاق چقدر تو سرنوشت من تاثییر داشت بدون اینکه خودم بدونم  حالم را خیلی بیشتر بد می کنه. لطفا به من کمک کنید.

هنوز این حجم خشم را با تراپیست ام در میون نذاشتم.

1 پاسخ

پاسخ داده شده خرداد 18, 1396 توسط روانشناس
سلام بر شما

وقتی به شخصی تجاوز می شود یکی از حس های اولیه،  خشم معطوف به خود است... من اشتباه کردم... من کثیفم... من ادم بی خودی هستم... من مقصرم....

مرحله بعد خشم به متجاوز است.
شما سالها وارد این مرحله نشدید و الان به کمک درمان به این مسئله وارد شدید. اجازه ندهید این خشم مانع از ادامه ی درمانتان شود. حتما با پزشکتان در میان بگذارید تا راه تخلیه ان را به شما اموزش دهد.
اگر از این مرحله گذر کنید بخشی اعظمی از درمانتان اتفاق خواهد افتاد.
البته شما مشکلات اضطرابی نیز دارید، امیدوارم پزشکتان صرفا به دارو درمانی اکتفا نکند و تکنیکهای رفتاری متناسب با خلق و خو و شرایطتتان را نیز مدنظر قرار دهد.
موفق و شادمان باشید.

مـریم غفـار
کارشناس ارشد روان شناسی بالینی
مشاوره تلفنی : شماره هوشمند 9099071000 را بدون پیش شماره گرفته و سپس کد 80195 را وارد نمایید
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...