مشکلات با خانواده شوهر

284 بازدید
سوال شده تیر 31, 1394 در ازدواج و طلاق توسط سارینا
باسلام من ۲ ماه هست ک عروسی کرده ام در این مدت منزل ما یک روز هم خالی نبوده خانواده شوهرم هرشب ب منزل ما میایید واکثر اوقات مادرشوهرم میماند وشب داخل اتاق ما میخوابد  وصبحا بدون صحبتی میاید بالا سرمن وهمسرمینشیند ز این رو کشش شوهرم ب سمت من خیلی کم شده حتی باهمسرم سراین موضوع خیلی دعواهم کردیم خیلی خسته ام خانواده ام اسرار بر جدایی ما دارن و من مانده ام چکارکنم

2 پاسخ

پاسخ داده شده مرداد 1, 1394 توسط سیداحمدمرتضوی
سلام سارینا

ببینید شما هیچ اشاره ای به خواسته ی مادر شوهر و اتفاقاتی می افتد نکردید .2/ شما از کجا و همسرتون از کجا/ فرهنگ و آداب و رسوم سن و خیلی ار مسائل را روشن نکردید . 3 / اگر شما می خواهید از عملکرد مادر شوهر صحبت کنید در نگاه ظاهر پسندیده نیست اما باید عامل رفتار را شناسایی کرد مطلب زیر را مطالعه فرمایید.

براساس اصل آسیب شناسی سه نکته ی اساسی را اگر ما بتوانیم در هر اقدام رعایت بکنیم طرح ما موفق خواهد بود هرچند که نقص هایی هم داشته باشد.
1. چه کار بکنیم که آسیب به وجود نیاید.
2. چه کار کنیم آسیب به وجود آمده را حل بکنیم.
3. اگر نمی توانیم آسیب را حل بکنیم چه کار بکنیم که زمینه ی ایجاد آسیب در آینده نشود.
و اگر این سه نکته ی کلیدی در تمام مراحل درمان مد نظر باشد اطمینان بر عدم آسیب را به ارمغان خواهد آورد.

بر این اساس نگاه من این گونه است . امید وارم دانش من به دانش شما اضافه کند .

دانش شما اضافه شود نگاه شما تغییر می کند.

نگاه شما تغییر کرد در احساس و رفتار شما تغییر ایجاد می شود

رفتار و عملکرد شما تغییر کرد در دیگرات ایجاد تغییر می کند بر اساس نوع رفتار و احساس تغییر یافته ی شما

اگر در طف مقابل تغییر هم ایجاد نشود به شما آسیب وارد نمی شود.

مثلا همسر شما تا وارد خونه می شود شما شروع به سوال و جواب می کنید و او هم به خاطر اینکه شما دائم سوال نکنید یا اینکه فکر می کند دارید کنجکاوی می کنید و می خواهد از زیر این مسئله شانه خالی کند با سوال شما شروع به داد زدن و اخم و تم که حوصله ندارم و...  حالا اگر شما او وارد خونه می شوید و از او استقبال و همنوازی می کنید و از سوال و جواب خبری هم نیست . مبینید بعد از مدت زمانی همسر شما خودش که وارد خونه می شود شروع به صحبت خواهد کرد و از مسائل برایتان بیان می کند و حتی در جایی شاید نظر هم بخواهد . واین رفتار چون به خواسته ی خودش ایجاد شده در مقابل دیگر آن احساس مورد سوال شدن وجود ندارد و داد و فریاد هم خبری نیست و اگر هر از گاهی به وجود بیاید به اصل رابطه شما آسیب نمی رساند.

پس آنچه مهم است بر اساس تحلیل رفتار متقابل هر آنچه ما انجام می دهیم یا احساس است یا رفتار و یا هردو . و آنچه منبع آن است که به وجود می آورد . یا یک فکر یا یک خاطره  یا عوامل بیرونی یا عوامل درونی و آنچه باعث شکل آن می شود نیاز است اگر نیاز برآورده شود می خندم بوس می کنم . دعوت می کنم و... اما اگر نیاز بر آورده نشود . داد میزن / فحش می دهم / پرت می کنم / قهر می کنم / بهانه می گیرم و...

حالا اگر دوست داشتید بیشتر بیان کنید در خدمتیم.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09121312713 , 22878323
شنبه و دوشنبه 10 صبح الی 19 خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد بعد ازپمب بنزین ، نرسیده به ظفر ،کوچه ی امانی ، پلاک 2 ، طبقه 5 واحد 9 ، مرکز مشاوره ی راه سبز
پاسخ داده شده مرداد 1, 1394 توسط qasdi
بانوی عزیز باسلام زندگی در چنین شرایطی باید به حالت دوری و دوستی باشد. در هر رابطه ای باید برای افراد حد و مرزی وجود داشته باشد. شاید شما و همسرتان بعضی وقت ها بخواهید تنها باشید. اگر از ابتدا این روابط را بپذیرید بعد از مدتی تغییرات آن کمی سخت می شود. بهتر است برای خانه قانون بگذارید. خودتان و همسرتان با همفکری هم بگویید که بطور مثال در روزهای آخر هفته می خواهید در کنار خانواده شوهرتان غذا بخورید و بقیه مواقع چون در طول روز کنار هم نیستید، شب ها می خواهید تنها با هم شام بخورید و وقتتان را باهم بگذرانید. باید برای زندگی تان نظم و مرز مشخصی تعیین کنید. وقتی چنین نظم و مرزی نباشد ممکن است مشکلاتی ایجاد شود.
علاوه بر این در سلیقه ها هم باید این مرز رعایت شود. مثلا احساستان را با احترام در مورد ماندنش در منزلتان به مادرشوهرتان بگویید. ازتحمیل ها ممانعت کنید. بهترین کار این است که روابط شما در قالب چهار چوبی باشد. افراد در سن و سال بالا حوصله شان زود سر می رود و چون فعالیت دیگری ندارند می خواهند به خانه دیگران سر بزنند.

موید باشید....

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...