مشکل در رابطه با پدر

528 بازدید
سوال شده تیر 4, 1394 در ارتباط توسط سپیده ملکی
سلام من دختری 15 ساله هستم و انشاا... در مهر 1394 در سطح دوم دبیرستان درس خواهم خوند.متاسفانه من پدری دارم با اینکه هر چیزی خواستم زیر پایم قرار داده ولی واقعا از نظر اخلاقی با من اصلا و اصلا رابطه ی خوبی نداره.من توی جامعه خودمون دختری با اراده و مهربون و خوش اخلاق شناخته میشم و همیشه سعی کرده ام با همه طوری رفتار کنم که هیچکس از دست من ناراحت نشه واسه همین تو جامعه و تو مدرسه از احترام خاصی قاعلم.از نظر ناموس هم کاملا تمیزم نه با پسری صحبت کرده ام نه به فکرش شده ام.طرز پوششم دخترانه و در عین حال متین است .از لحاظ درسی هم در مدرسه نمونه دولتی درس میخوانم و در ازمون استعداد و رغبت هم در همه رشته ها ده دهم شده ام و رغبتم نسبت به رشته تجربی بیشتر از رشته های دیگه هست.معدل دی ماهم 18.25 اومده بود ولی بعدش تلاشمو زیاد کردم و بلاخره معدل خردادم 18.45 شد.از نظر اینترنتی ام تمیزم و وارد هیچگونه فضای مجازی و... نشده ام و یا هیچگونه چیز خلافی تماشا نکرده ام.من الان اخلاقمو بهتون بیان کردم و حالا مشکلات بین من و پدرمو میگم:  هر وقت عصبانی میشه خیلی بی مورد صحبت میکنه و این همیشه ازارم میده و باعث میشه که یواشکی در اتاقم گریه کنم.مثلا خودشم میبینه کمی تو معدلم پیشرفت کردم ولی دعوامون که میشه شروع میکنه به فحش و میگه برینم به دهنت که نمیتونی حتی .... ی منم بشی و صد ها فوش دیگه(ببخشید که کلمه ی منفی نوشتم ولی میخوام بدونید چجوری اذیتم میکنه)مامانم هم یک مامان نمونه هست و واسم مثل یه دوست صمیمیه. ولی پدرم با مامان منم دعوا میکنه و بهش فوش میده از خر تا جنده.  متاسفانه باید بگم که بابام داره فیلم های جنسی دانلود میکنه از سایت یوتیوب.ولی فکر میکنه ما نمیدونیم واسه همین همش تو دعوا ها میگه ادم اگه ادم باشه همیشه با حساب و کتاب رفتار میکنه. ولی من جلوش اصلا دهنمو باز نمیکنم نه به خاطر اینکه ازش میترسم اصلا ترسی ندارم ازش فقط به خاطر مامانم سکوت میکنم که ناراحت نشه.ولی به خدا دارم زجر و عذاب میکشم دیگه دیوانه شدم.دیگه خسته شدم که هر روز در تاریکی اتاقم یواشکی گریه کنم دیگه رو حیم هم ضعیف شده.حتی به فکر خودکشی هم می افتم یه وقتایی.حتی قبل از اینکه مشکلمو بهتون بگم گریه میکردم و واقعا به یه همدمی نیاز داشتم که بهش مشکلمو بگم.لطفا به من بگین چیکار کنم.آیا من یک دختر نمونه و الگویی نیستم یا پدرم یک پدر ایده آل نیست؟؟من از نظرش دختر بدذاتی دیده میشم یا اون منو نادرست میشناسه؟؟لطفا به من کمک کنید.
دارای دیدگاه تیر 4, 1394 توسط بی نام
قربونت برم الهی،فدات بشم ،تو یه دختر بی نظیری،من که نمشناسمت اما همین لحن صحبتت معلومه چقدر خانم و با کمالاتی،غصه نخور،باور کن خیلی از خانواده ها،مردها و پدر های عجیب و غریب دارن!فکر نکن خودت تنهایی.میگذره همه اینا،سعی کن خودتو درگیر مسائل خانواده نکنی.خواهش کن تو محیطهای ورزشی بزارنت.ریزبین نباش،گذشت کن،به حرفاش فکر نکن،فقط به آینده ات فکر کن،و با مادرت همراه باش.و بپذیر پدرت هم شاید اشتباهی بکنه،نگذار این موضوع ذهنتو درگیر و آشفته بکنه.
دارای دیدگاه تیر 5, 1394 توسط سپیده ملکی
ممنون راست میگی ولی چون واسش ارزش میذارم واسه همین ار رفتاراش دلخور میشم.
دارای دیدگاه تیر 5, 1394 توسط سیداحمدمرتضوی
مچکرم  
یاد آوردن درمان نمی شود باید نسبت به آن فهم ایجاد شود و تمرین شود/ تمرین / تمرین / تا در مقع لزوم به عمل تبدیل شود

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09121312713 , 22878323
شنبه و دوشنبه 10 صبح الی 19 خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد بعد ازپمب بنزین ، نرسیده به ظفر ،کوچه ی امانی ، پلاک 2 ، طبقه 5 واحد 9 ، مرکز مشاوره ی راه سبز

1 پاسخ

پاسخ داده شده تیر 5, 1394 توسط سیداحمدمرتضوی
سلام سپیده بانو

ببینید شما در سنین بسیار مهمی هستید و باید در این مرحله به توانمندی های خود بیشتر از هر زمان برای استفاده از زمان حال بهره ببرید . به هر حال شناخت هر انسانی نسبت به خود بیشترین و بهترین است . وباید به یک نکته ی مهم توجه داشته باشید شما در مقابل پدر و مادر و ظایفی دارید و مهم این است که به آن درست عمل کنید و خود رضایت داشته باشید . اما ظرافت آن این است که در مقابل آیا پدر آن را چگونه دریافت می کند و یا چگونه عمل می کند و یا اینکه اودر اینترنت و فضای مجازی چیکار می کند و یا اینکه با مادر شما چه جوری برخورد می کند بستگی و عامل اصلی را با خوندن مطلب زیر بهتر متوجه خواهید شد.

 

دیدگاه من بر اساس آسیب شناسی روانشناختی مبتنی بر خود  و محوریت مراجع محور می باشد.

براساس اصل آسیب شناسی سه نکته ی اساسی را اگر ما بتوانیم در هر اقدام رعایت بکنیم طرح ما موفق خواهد بود هرچند که نقص هایی هم داشته باشد.
1. چه کار بکنیم که آسیب به وجود نیاید.
2. چه کار کنیم آسیب به وجود آمده را حل بکنیم.
3. اگر نمی توانیم آسیب را حل بکنیم چه کار بکنیم که زمینه ی ایجاد آسیب در آینده نشود.
و اگر این سه نکته ی کلیدی در تمام مراحل درمان مد نظر باشد اطمینان بر عدم آسیب را به ارمغان خواهد آورد.

بر این اساس نگاه من این گونه است . امید وارم دانش من به دانش شما اضافه کند .

دانش شما اضافه شود نگاه شما تغییر می کند.

نگاه شما تغییر کرد در احساس و رفتار شما تغییر ایجاد می شود

رفتار و عملکرد شما تغییر کرد در دیگرات ایجاد تغییر می کند بر اساس نوع رفتار و احساس تغییر یافته ی شما

اگر در طف مقابل تغییر هم ایجاد نشود به شما آسیب وارد نمی شود.

مثلا همسر شما تا وارد خونه می شود شما شروع به سوال و جواب می کنید و او هم به خاطر اینکه شما دائم سوال نکنید یا اینکه فکر می کند دارید کنجکاوی می کنید و می خواهد از زیر این مسئله شانه خالی کند با سوال شما شروع به داد زدن و اخم و تم که حوصله ندارم و...  حالا اگر شما او وارد خونه می شوید و از او استقبال و همنوازی می کنید و از سوال و جواب خبری هم نیست . مبینید بعد از مدت زمانی همسر شما خودش که وارد خونه می شود شروع به صحبت خواهد کرد و از مسائل برایتان بیان می کند و حتی در جایی شاید نظر هم بخواهد . واین رفتار چون به خواسته ی خودش ایجاد شده در مقابل دیگر آن احساس مورد سوال شدن وجود ندارد و داد و فریاد هم خبری نیست و اگر هر از گاهی به وجود بیاید به اصل رابطه شما آسیب نمی رساند.

پس آنچه مهم است بر اساس تحلیل رفتار متقابل هر آنچه ما انجام می دهیم یا احساس است یا رفتار و یا هردو . و آنچه منبع آن است که به وجود می آورد . یا یک فکر یا یک خاطره  یا عوامل بیرونی یا عوامل درونی و آنچه باعث شکل آن می شود نیاز است اگر نیاز برآورده شود می خندم بوس می کنم . دعوت می کنم و... اما اگر نیاز بر آورده نشود . داد میزن / فحش می دهم / پرت می کنم / قهر می کنم / بهانه می گیرم و...

پس با توجه به بیان شما با توجه به مسئله پیش آمده باید نوع نگاه شما ودر راستای آن عملکردتون تغییر تا از این مرحله بحرانی به سلامت و بدون به وجود آوردن آسیب گذر کنیم. آنچه بسیار مهم است شما نمی توانید پدر یا مادر یا دیگران را تغییر دهید . باید تحلیلی رفتار نماییم./صبر و گذشت دو طرفه داشته تا آسیب را به وجود نیاوریم. گذشت یک طرفه آسیب است ./ و از طرفی قرار نیست شما در مقابل پدر قد بلند کمید به خاطر مادر . سعی کنید حرمت و آن حجاب پدر و فرزندی حفظ و دریده نشود .

در مورد فحش هم تحلیل بسیار است که در صورتی دوست داشتید بیان کنید تا با یک ارتباط دوجانبه تحلیل نمایم و دیگر هیچگونه شنیدن فحش شما را ناراحت و بهم نخواهد ریخت./ سبلند و شاداب باشید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09121312713 , 22878323
شنبه و دوشنبه 10 صبح الی 19 خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد بعد ازپمب بنزین ، نرسیده به ظفر ،کوچه ی امانی ، پلاک 2 ، طبقه 5 واحد 9 ، مرکز مشاوره ی راه سبز
دارای دیدگاه تیر 5, 1394 توسط سپیده ملکی
خیلی خیلی ممنون سعی میکنم توصیه هاتونو هر روز به یادم بیارم تا با مشکلات بهتر مواجه باشم.
بسیار ممنون به خاطر زحماتتون.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...