ترس دختر 3 ساله از سوسک

475 بازدید
سوال شده خرداد 19, 1394 در عمومی توسط بی نام
سلام دختر 3 ساله من دیشب با پدرش بیرون رفته بود که یه سوسک رو میبینند و به خاطر علاقه شدید دخترم به جانوران شروع به بازی میکند و پدرش برای خلاصی از این وضع بهش میگه بدو بدو بریم سوسکه میاد ما رو میخوره بعد دخترم همون شب تا صبح خواب میدهد سوسک اومده بخوردش. من واقعا میترسم دیگه بخاطر این برخوردهای نسنجیده همسرم اون رو با دخترم تنها بذارم که به صورت ناخاسته ضربه ها و تاثیرات بد رو ذهن اون داشته باشه لطف کنید راهکار بدید که چطور این نگرانیم رو کمتر کنم و ترس کودکی رو از بین ببرم
دارای دیدگاه خرداد 19, 1394 توسط بی نام
خوب خیلی از ما از سوسک میترسیم،ترس از بعضی مطالب بهتر از نترسیدن و شجاعت بی مورده.سوسک بسیار کثیفه،چرا باید باهاش بازی کنه درحالیکه خطراتش از فوایدش بیشتره؟در ضمن ذهن بچه ها ،بسیار انعطاف پذیره ،براحتی با یک نظر متفاوت ،مثل کثیف بودن سوسک،تصور اشتباه قبلی رو پاک کنید.اصلا انقدر سخت نیست که بابتش مردی رو که پدرشه و همچنین شما اون مرد رو دوست دارید،زیر سوال ببرید.

1 پاسخ

پاسخ داده شده خرداد 22, 1394 توسط qasdi
باسلام مادر گرامی
ترس در ميان كودكان قبل از دبستان شامل ترس از حيوانات و حشرات، غول ها و ارواح، گم شدن، طلاق، از دست دادن پدر يا مادر می تواند باشد.
حتي بعضي اوقات بعد از وقوع يك اتفاق تحريك كننده، ترس در كودكان تقويت مي گردد مثلاً افتادن در آب، سوختن بر اثر تماس با يك شيء داغ يا فرار كردن از يك سگ. بعضي كودكان نسبت به كودكان ديگر بيشتر مي ترسند و اين بستگي به روحيات و خلق و خوي آنها دارد. والديني كه هميشه نگران هستند و در تشويش به سر مي برند يا زود در مقابل هرچيز عكس العمل نشان مي دهند، فرزندانشان اغلب داراي همان روحيات هستند و هميشه در ترس و واهمه قرار دارند.
 
چگونگـــي برخورد با تـــرس در كـــودكان
۱- هرگز احساسات و ترس در كودك را بي ارزش نشماريد و هيچ گاه به خاطر ترسيدنش او را تحقير نكنيد و بدانيد كه بي توجهي به چيزهايي كه او را مي ترساند كمكي به حل مشكل نمي كند.
۲- از او بخواهيد علت ترسش را بگويد و درباره آن با او صحبت كنيد، اين راه در صورتي كه ترس كودك ناشي از وقوع يك اتفاق تحريك كننده باشد، بسيار مفيد است.
۳- بيش از حد لزوم از او مواظبت نكنيد و اجازه بدهيد او خودش از چيزهايي كه مي ترسد دوري كند و كودك را هيچ وقت به انجام دادن كارهايي كه از آن واهمه دارد وادار نكنيد.
۴-بيش از حد عكس العمل نشان ندهيد زيـــــرا توجه زياد شما باعث تقويت تـــرس در كـــودك مي شود.
۵- به كودك دلداري دهيد تا ياد بگيرد بر ترسش مسلط گردد.
۶- با او در مورد چيزهايي كه او را مي ترساند گفت وگو كنيد.
۷- يادش بياوريد كه قبلاً هم در يك زماني از چيزي مي ترسيده و بعد از مدتي ترسش ريخته و ديگر از آن نمي ترسد.
۸- به او قوت قلب بدهيد و به او كمك كنيد تا با ترس روبه رو شود. در ضمن در يك دوره طولاني، صلاح نيست دائم به او ياد بدهيد كه از هر چيزي كه مي ترسد دوري كند.
مادر عزیز گرامی عــــزیـــــز هــــرگــــز و تحت هیچ شـــرایطــی :
احساسات و ترس در كودك را بي ارزش نشماريد و هيچ موقع به خاطر ترسيدنش او را تحقير نكنيد و بدانيد كه بي توجهي به چيزهايي كه او را مي ترساند كمكي به حل مشكل نمي كند.

موید باشید...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...