عصبانیت کودک

300 بازدید
سوال شده خرداد 7, 1394 در کودک و نوجوان توسط پرهام
با عرض سلام و خسته نباشی

کودک یک سال و دو ماه پسر دارم،الان حدود دو ماه است که فرزندم سرش را مدام به زمین می کوبد و تازگی ها سرش را به دیوار و لبه دیوار می کوبد ،نمی دانم چیکار کنم هر چیزی که میخواهد باید بهش بدم یا توجه کنم اگه محل نگذارم سرش را می کوبد،تازگی ها این عملش بسیار شده حتی زمانی که تقاضایی ندارد باز هم انجام میدهد.تمام آزمایشات دوران بارداری و بعد از بارداری سالم بوده و هیچ مشکلی نداشت.خواهشا راهنماییم کنید.

ممنون

2 پاسخ

پاسخ داده شده خرداد 7, 1394 توسط qasdi
باسلام مادر عزیز:
ایا به خوبی با افراد ارتباط برقرار می کند؟
ایا اغلب به برقراری تماس فیزیکی با والدین علاقه ای ندارد؟
ایا به نظر می رسد از نگاه کردن به دیگران هم پرهیز می کند؟
ایا دقت کرده اید که کودتان در حال از دست دادن توانایی های فیزیکی، کلامی یا دیگر مهارت هایی است که پیشتر کسب کرده است و یا درکسب مهارت های تازه رشدی دچار تاخیر شده است؟

بااحترام...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه خرداد 7, 1394 توسط پرهام
بله ایشون به خوبی با دیگران ارتباط برقرار میکنه،مخصوصا با عمه اش و خیلی وابسته به ایشون هست و میخواهد همش با اون بازی کند و عمه اش خیلی وقت براش میزاره.
و تماس فیزیکی برقرار میکنه و دوست داره بغلش کنیم و در آغوش بگیریمش،در نگاه کردن هم مشکلی ندارد.
از نظر رشدی هم دچار مشکل نیست چون بهداشت بردمش و دکتر گفت طبق نمودار نرمال است.
پاسخ داده شده خرداد 8, 1394 توسط qasdi
بانوجان سپاس از پازخوردتان و اما راهکارها:
● از نادیده گرفتن سنجیده استفاده کنید: توجه بیش از حد به این رفتارها از سوی شما که قصد غلبه بر آنها را دارید، نتیجه ای معکوس به دنبال خواهد داشت. چرا چیزی که شما را راضی می کند، ترک کنید؟ پس این رفتارها به ویژه، در طول روز نادیده بگیرید. بکوشید هیچ توجهی به آنان نشان ندهید. تا هنگامی که کودک سر کوبیدن را متوقف نساخته است با او صحبت نکنید اما پس از توقف این رفتار ها به او نزذیک شوید و عشق و علاقه خود را به او نشان دهید.
● محیط را تغییر دهید: وسایل اتاق را طوری بچینید که احتمال هرگونه آسیبی کاهش یابد.
● برای کسب آرامش به کودک کمک نمایید. بسیاری از کودکانی که دچار این عادت هستند نیاز به آرامش دارند. اگر کودک برای آموختن روش های کسب آرامش به اندازه ی کافی سن ندارد ، موسیقی ملایمی بگذارید و از اوبخواهید خود را در یک مکان خیالی در حال قدم زدن تصور کند.
● بر روی تمرین های آرام کننده کل بدن تأکید کنید. برای ثبت جلسات آموزشی جدولی را در اختیار کودک قرار دهید. این جلسات باید قبل از مواقعی که سرکوبیدن به حداکثر خود می رسد تشکیل شوند.
● موقعیت ها را محدود کنید. اگر کودکی در مواقع یا مکان های خاص سرش را به اشیا می کوبد حضور در آن شرایط را منوط به خودداری از این عادت کنید. کنترل شخصی کودک را با یک وقت اضافه برای انجام فعایت دلخواهش پاداش دهید و همین طور کودک را در آغوش بگیرید و ببوسید.
● از افراد متخصص کمک بگیرید: اگر سر کوبیدن ترک نشد یا حتی بیشتر شد از افراد متخصص کمک بگیرید. این رفتار می تواند نشانگر مشکلات جدی تری باشد.

موید باشید...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...