پرخاشگری و لوس کردن کودک در حضور دیگران

366 بازدید
سوال شده خرداد 6, 1394 در کودک و نوجوان توسط بی نام
سلام.ببخشید من خواهرم یک پسرداره که تازه واردسه سالگی شده.تک فرزندم هست.یک مشکل که خیلی درگیرش شدن اینه که وقتی کودک با مادرش در منزل است حرف شنوی داره و آرومه.اما به محض اینکه شب پدرش به منزل میره یا وقتی مهمون به منزلشون میره شروع میکنه به پرخاشگری و لوس کردن خودش. این یک مشکلش بود مشکل دیگش اینه که خیلی اطرافیانو میزن ه و گاز میگیره حتی وقتی که خوشحاله و ذوق میکنه همه رو میزنه وگاز میگیره.مخصوصا بچه های کوچیکپرو زیاد میزنه چی کار باید بکنیم ممنون.

2 پاسخ

پاسخ داده شده خرداد 7, 1394 توسط سیداحمدمرتضوی
سلام دوست عزیز

ببینید اولین مسئله احتمالا کنترل و امر و نهی در فضای خانواده بسیار است . فرزند دریافته است که در مقابل مهمان این شرایط نیست پس از فرصت استفاده نموده از یک طرف تلافی را سر والدین در می آورد واز طرف دیگر آزادی احساس می کند و نیاز های خود را در بچه بودن را پاسخ می دهد.

اما در خصوص زدن چون کمبود و نیاز با بازی و ارتباط با آن افراد در او بر آورده نشده است در همان زمان که می خواهد بزند پیش نهاد بازی بهش بدهید و با او بازی کنید کلی مسائل تغییر می کند . دقت داشته باشید بازیی که او می خواهد نه آنکه خود پیش نهاد می کنید .

در غیر اینصورت ثبت عملکرد در قبل حین و بعد از رفتار به مدت یک هفته بدون هیچ واکنش و ساعت زمان مکان مدت طول کشیدن را یاد داشت تابعد تحلیل رفتار شود.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09121312713 , 22878323
شنبه و دوشنبه 10 صبح الی 19 خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد بعد ازپمب بنزین ، نرسیده به ظفر ،کوچه ی امانی ، پلاک 2 ، طبقه 5 واحد 9 ، مرکز مشاوره ی راه سبز
پاسخ داده شده خرداد 7, 1394 توسط ده باشیان
باسلام
امیدوارم متوجه منظورم بشوید

طرز تهيه كودك لوس !

 اگر دو سال اول زندگي فرزندتان او را از ترس بغلي شدن به اندازه كافي بغل نكنيد و اجازه دهيد نياز خود را با گريه اعلام كند به او مي آموزيد تنها راه رسيدن به خواسته هايش اين است كه دست به مانور بزند. - اگر در جمع، موقع خريد، زماني كه مهمان داريد از ترس جيغ و داد فرزندتان به او باج بدهيد تا ساكت بماند. - اگر فرزندتان را تشويق به كتك زدن بقيه كنيد و افتخار كنيد فرزندتان دفاع از خود را آموخته و در آينده از پس خود بر مي آيد. - اگر فرزندتان به حقوق بقيه تجاوز مي كند و شما جلوي او را نمي گيريد. - اگر به كارهاي اشتباه فرزندتان مانند فحش دادن، گاز گرفتن، زدن، ميخنديد و آنرا شيرين كاري مي دانيد. - اگر به فرزندتان نه مي گوييد و او جيغ ميزند خودزني ميكند و شما تغيير عقيده مي دهيد. - اگر والدين سخت گيري هستيد و فرزندتان براي رسيدن به خواسته هايش مجبور است دست به مانور بزند. - اگر تصميم به انجام روش تربيتي ميگيريد مانند جدا كردن جاي خواب فرزندتان، گرفتن پستونك يا شير شب، يا مهد كودك رفتن كودك (جز روزهاي اول) و با گريه كودك كوتاه مي آييد.

- وقتي به جاي توجه دادن به فرزندتان، به بهانه تلفن حرف زدن، پاي كامپيوتر بودن، كار كردن، زندگي فرزندتان را با اسباب بازي هاي گرانقيمت پر مي كنيد و به او باج ميدهيد كه سراغ شما نيايد. و چون محبت با اسباب بازي جايگزين نميشود فرزندتان بيشتر و بيشتر ميخواد و هرگز راضي نميشود. - وقتي يكي از والدين تنبيه ميكند و همان لحظه ديگري دخالت كرده طرف كودك را ميگيرد و به او محبت ميكند. - زماني كه به خواسته كودك عمل ميكنيم و دفعه بعد به خاطر همان خواسته دعوايش ميكنيم. مثلا در آغوشش ميگيريم دفعه بعد داد ميزنيم اه ولم كن چقدر اويزون من ميشي!

يادمان باشد باج دادن به كودك يعني پاداش در مقابل كاري اشتباه، كه باعث لوس شدن كودك ميشود، نه محبت و در آغوش گرفتن و پاداش در مقابل كار خوب

به بهانه لوس شدن فرزندمان را از آغوش خود و جايزه گرفتن محروم نكنيم!

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...