اختلالات فکری - روانی

329 بازدید
سوال شده خرداد 1, 1394 در اختلالات روانی توسط بی نام
با سلام

من مدت 25 سال است که با فشارهای درونی دست و پنجه نرم می کنم.

تشخیص روان پزشک معالج مانیک دیپرس است. و من در طول این سال ها داروهای زیادی را مصرف کرده ام تا از تعادل نسبی برخوردار باشم. الان پس از این همه سال از بسیاری می شنوم که فشارهای ناشی از محیط و طرز تفکر و دیدگاه خودم باعث این بیماری است، اگرچه دکترم این بیماری را یک بیماری ژنتیک می داند. الان با برخی روش هایی که هم داعیه درمان دارند و هم عرفان آشنا شده ام، که انصافا تاثیر به سزایی در هجوم افکار و فشارهای محیطی داشته اند.

دوست دارم نظر کارشناسی شما را در این رابطه بدانم. فکر می کنید اگر بتوانم مشکلاتم را از نظر فکر و فشارهای محیطی حل کنم آیا نویدبخش بازگشت سلامتی به من خواهد بود یا خیر؟

و دیگر اینکه آیا دارو درمانی باعث درمان قطعی در این نوع بیماری ها می شود یا فقط در حد تسکین و عدم هشیاری و نتیجتا عدم دریافت انگیزه های محیطی است؟

1 پاسخ

پاسخ داده شده خرداد 4, 1394 توسط سیداحمدمرتضوی
سلام دوست عزیز

در کلیه ی آسیب هایی که به روان انسان وارد می شود درمان به صورت تک بعدی و دارو نوع نگاه و نگرش ما را عوض خواهد کرد و آن این است که دیگه از دست من کاری ساخته نیست . اما مسئله ی مهم از نظر روانشناختی و تحلیل رفتار متقابل و آسیب شناسی این است که تا زمانی ما منبع اصلی را پیدا نکنیم و آن را درمان نشویم یا حل نکنیم درمان ما کوتاه مدت خواهد بود و به محض ایجاد زیرساخت و یک زمینه ی کوتاه دو باره برگشت می کند و اینجا اولین آسیب که بر اثر یک آسیب گذشته ایجاد گشته و قوی تر بود این است که . دست خودم نیست ، اثر قرص هاست ، محیط باعث شده ، شما ها باعث میشید و.... به همه و همه جا توجه می کنیم و آنکه لازم و ضروری هست و پایه و اساس آن است که خودم می باشم فراموش می کنم .

درمان اصلی شما خود شما هستید و خودتونید و خودتون می توانید همه کار بکنید به شرط اینکه باور داشته باشید.

ببینید در نوع درمانی روانشناختی مبتنی بر تعهد و باور درونی خود ما قصد نداریم هیچ چیز را در شما کم یا زیاد کنیم و تماما بر اساس همانچه هست و پذیرش آن درمان صورت می گیرد و شرط اصلی این است که شما بخواهید و اراده و باور خودتون بر درمان و ایجاد شرایط بهتر و بیشتر برای زندگی بهتر را داشته باشید. خوردن دارو یا نخوردن عامل اصلی نیست ما قرار نیست از کانال دارو به زندگی نگاه کنیم. اگر از کانال دارو توجه کنیم مثل آن می شود یک نفر که صرع دارد از ابتدا تا آخری که زنده است باید بخورد . اما همین فرد در پست های وزارتی شاغل و کسی خبر هم ندارد جزو عدد انگشت شماری . اما مهم او خود را بر اساس اهداف بالایش قبول دارد . اما در مقابل کسی داریم که بدون هیچ دارو مصرف کردن بهترین شرایط اقتصادی و شغلی هم دارد اما حاضر نیست از خونه بیرون بیاد . پس ما نمی توانیم این مقایسه را انجام دهیم . و شما اگر بخواهید حتما درمان صورت می پذیرد. بستگی به خودتون دارد.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09121312713 , 22878323
شنبه و دوشنبه 10 صبح الی 19 خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد بعد ازپمب بنزین ، نرسیده به ظفر ،کوچه ی امانی ، پلاک 2 ، طبقه 5 واحد 9 ، مرکز مشاوره ی راه سبز
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...