درمان مازوخیسم

5,236 بازدید
سوال شده اردیبهشت 29, 1394 در اختلالات روانی توسط مهدی
با سلام

مردی 33 ساله هستم متاهل با تحصیلات فوق لیسانس و شاغل

سوالم از شما در ارتباط با درمان مازوخیست هستش. از کودکی این حس در وجودم بوده و به نوعی همیشه احساس ضعف و حقارت در مقابل جنس مخالفم رو داشتم و این احساس همیشه بصورت یک راز بزرگ از بچکی باهامه چون از برملا شدنش جلوی دیگران به شدت میترسم و تنها با دیدن عکس و فیلمهای مرتبط با این موضوع ( تسلط زنان بر مردان - حس بردگی - تحقیر شدن و ...)  و حضور در شبکه های اجتماعی (البته با پروفایل فیک) و عضویت در گروه های مرتبط به ارضای این حس درونیم پرداختم.

اوایل ازدواجم  تصمیم گرفتم با همسرم این موضوع رو مطرح کنم اما بعد از گفتنش البته بصورت غیرمستقیم، احساس کردم دید منفی نسبت بهم پیدا کرده و بخاطر همین بهش قول دادم که دیگه به این قضیه فکر نکنم اما هرگز کامل نتونستم این قضیه رو از ذهنم دور کنم و گاه و بیگاه این حس به سراغم میاد ، حتی یکبار از طریق همین شبکه های اجتماعی این رابطه رو بصورت واقعی برای مدت یک ساعت در قبال پرداخت یه وجهی به یک خانم تجربه کردم.

از اونجایی که بعد از فروکش کردن این حس درونیم همیشه دچار یاس و سرخوردگی میشم ازتون خواهش میکنم کمکم کنین و پاسخ سوالم رو بدین که آیا درمان قطعی برای این اختلال وجود داره و اینکه در صورت ادامه این روند چه مشکلاتی به لحاظ فیزیولوژیکی یا روحی روانی ممکنه برام پیش بیاد

البته اینم بگم که چند باری تصمیم گرفتم به یک روانپزشک مراجعه کنم اما همونطور که گفتم از گفتن این موضوع به دیگران به شدت شرم دارم و نمیتونم مستقیم با کسی در موردش صحبت کنم

سپاسگزارم

1 پاسخ

پاسخ داده شده اردیبهشت 29, 1394 توسط qasdi
باسلام
آقای مهدی برای درمان انحرافات جنسی اغلب از رفتار درمانی استفاده میشود. این میتواند شامل مدیریت و  شایسته سازی الگوهای برانگیختگی جنسی و خودارضایی باشد. درمان هایی شامل بازسازی شناختی و آموزش مهارتهای اجتماعی نیز استفاده میشود.
از دارو نیز برای کاهش توهمات و رفتارهای مربوط به انحرافات جنسی استفاده می شود. این امر به ویژه در افرادی که رفتارهای خودآزارانه شدید و خطرناک دارند موثر است.
با توجه به دوره ی مزمن از مازوخیسم جنسی و عدم اطمینان از علل آن، درمان آن اغلب دشوار است. این واقعیت که بسیاری از خیال پردازی های مازوخیسمی و خودآزارانه از نظر اجتماعی غیرقابل قبول و غیر معمول هستند منجر به این میشود که افرادی که دچار این اختلال هستند دنبال درمان نروند.

از آنجایی که منشاء این خیال پردازی ها و امیال  در دوران کودکی و یا نوجوانی است، بنابراین ممکن است که پایه و اساس رفتار سادومازوخیستیک در بزرگسالی شکل بگیرد که پیشگیری را سخت می سازد. افراد ممکن است که چندان تمایلی به فاش کردن امیال خود و بحث در مورد خیال پردازی های سادیستی به عنوان بخشی از درمان نداشته باشند.

موید باشید...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...